Stranieri

Alexandru Maxim despre viitorul său la Stuttgart: ”Sînt nemulţumit, nu vreau să spun mai multe”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 19 December 2014

Alexandru Maxim, mijlocaşul celor de la Stuttgart, a vorbit despre situaţia sa din Germania, unde a bifat numai 570 de minute în prima parte a sezonului pentru "şvabi".

”Normal că îmi pun întrebări şi sînt nemulţumit dacă nu joc. E greu să rămîi concentrat 100% cînd se întîmplă anumite lucruri pe care nu le poţi înţelege, dar aici nu vreau să spun mai multe. Nu am avut accidentări timp de doi ani, poate au fost momente în care nu m-am ridicat la nivelul pe care eu mi-l doream, în primul rînd. În ultima perioadă nu am fost mulţumit, pentru că nu am jucat, dar nu a fost decizia mea.

Mă simt foarte bine aici. Am fost nemulţumit de situaţia mea, pentru că nu jucam, dar asta e viaţa fotbaliştilor. Rămîne de văzut, e prea devreme să spun dacă aş pleca. Aş vrea să văd că oamenii de aici au încredere în mine şi mă doresc cu adevărat la club. Dacă va fi aşa, nu vor fi motive să ne despărţim. E prea devreme să vorbim şi despre posibilitatea ca Stuttgart să retrogradeze”, a spus Alexandru Maxim la DigiSport.

Maxim evoluează la Stuttgart din 2013, cînd nemţii au plătit 1,5 milioane de euro celor de la Pandurii pentru transfer.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.