Campionate

Noul Golden Boy al Europei! Un superjucător din Premier League a primit cel mai dorit trofeu al tinerilor fotbalişti

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 20 decembrie 2014

Raheem Sterling a fost desemnat cel mai bun tînăr jucător din Europa de către publicaţia Tuttosport, care acordă în fiecare an trofeul "Golden Boy".

Mijlocaşul de doar 20 de ani devine astfel primul jucător care evoluează la Liverpool în timp ce primeşte acest trofeu şi al doilea fotbalist englez după Wayne Rooney, care l-a cucerit în 2004.

Sterling se înscrie astfel pe o listă mare cu jucători celebri care au cucerit acest trofeu: Van der Vaart, Rooney, Messi, Fabregas, Aguero, Anderson, Pato, Balotelli, Gotze, Isco şi Pogba.

"E o mare realizare să cîştig aşa un premiu. Mi-am dorit mereu să muncesc mult pentru a juca fotbal bine şi să a fi recunoscut pentru asta. Totul se rezumă la muncă.

Sînt fericit că am reuşit, că oamenii îmi recunosc efortul. Mereu e loc de mai bine însă. În acest moment ar trebui să am mai multe goluri, dar nu am profitat de şansele avute. Sînt tînăr şi mai am de învăţat.

Acest premiu e semnul că munca te duce acolo unde îţi doreşti şi sper că sînt pe drumul cel bun. Trebuie să continuu aşa şi să-mi duc jocul la următorul nivel", a spus Sterling pentru site-ul oficial al lui Liverpool.

24 de meciuri, 5 goluri şi 5 pase de gol are Sterling sezonul acesta la Liverpool




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.