Stranieri

Dragoş Grigore găsit vinovat pentru sezonul catastrofal al lui Toulouse: "Românul brutal e un eşec"

Grigore (stînga) îl faultează în careu pe Fabinho. Penalty pentru Monaco // Foto: MediafaxFoto/AFP

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fundaşul central, 28 de ani, are 5 cartonaşe galbene în 16 meciuri, fiind al 6-lea într-un top al celor mai avertizaţi jucători din Hexagon.

Criza lui Toulouse e alarmantă. Locul 15 după 18 etape, cu doar 20 de puncte şi 28 de goluri primite, a treia cea mai slabă apărare din Ligue 1. Pierzînd zece meciuri, de 7 ori în ultimele 9 etape!

L'Equipe susţine că trei jucători sînt vinovaţi: Dragoş Grigore, Aguilar şi Ben Yedder. Pe "tricolor" îl asaltează reporterii francezi: "Românul e un dublu simbol. Cel al unei recrutări internaţionale foarte discutabile şi al unei defensive în criză de încredere". Şi totuşi, "startul estival a fost promiţător, dar de atunci suferă teribil".

L'Equipe mai are ceva de spus: "Mai îngrijorător, brutalul Grigore, care e al şaselea cel mai avertizat fotbalist din campionat, cu cinci avertismente, nu-şi poate calibra atacurile asupra adversarilor. Ultimul exemplu, tacklingul care a provocat un penalty la 0-2 cu Monaco".

Şi Dragoş e în pericol să-şi piardă postul. TFC caută un stoper pentru mercato din ianuarie. Dacă nu-şi revine, va fi trecut pe bancă.

3 este nota cea mai mică primită de Grigore în L'Equipe în Ligue 1 (note de la 1 la 10)

"Jocul de cap al lui Grigore e bun, însă se implică mereu tardiv în dueluri şi e un eşec la pasa lungă, deşi aceasta era anunţată drept o mare calitate" (L'Equipe)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.