Campionate

VIDEO La reluare a fost gol :) » Imagini care schimbă totul! Cristiano Ronaldo şi Michel Platini s-au întîlnit de două ori aseară

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 21 decembrie 2014

Real Madrid a cîştigat aseară Campionatul Mondial al Cluburilor după finala cu San Lorenzo, campioana din Copa Libertadores, 2-0.UPDATE / Cristiano Ronaldo a avut şi o a doua întîlnire cu Michel Platini. Dacă la prima l-a evitat, la "reluare" portughezul l-a salutat pe şeful de la UEFA.

***

Deşi Cristiano Ronaldo n-a înscris nici un gol la această competiţie, starul portughez a reuşit să se facă remarcat, însă într-un mod negativ.

În momentul decernării medaliilor, fotbalistul a dat mîna cu toţi oficialii prezenţi, inclusiv cu Sepp Blatter, preşedintele FIFA, însă a trecut nepăsător pe lîngă şeful de la UEFA, Michel Platini, care dialoga cu Ancelotti.

Pe Ronaldo par să-l fi deranjat declaraţiile lui Platini din luna octombrie, în care îşi exprima opinia cu privire la viitorul cîştigător al Balonului de Aur: "Eu pot vota pentru acest trofeu, dar în principiu cîştigător ar trebui să iasă un jucător care a cîştigat Cupa Mondială. Deci ar trebui să fie german anul acesta". Manuel Neuer este neamţul ajuns între finaliştii pentru trofeu, alături de Messi şi Ronaldo.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.