Liga 1

Mateuţ, un nou atac la adresa lui Negoiţă şi Anghelache: "Am un nume, nu accept orice"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 21 December 2014

Fostul mare internţional român, Dorin Mateuţ, nu va mai face parte din staff-ul lui Dinamo în retur deşi şi-ar fi dorit ca şefii să se gîndească la posibilitatea de a-l numi şi pe el ca "principal". 

”Am venit la Dinamo când se trimisese SOS. Atunci cînd este mai greu, se apelează la mine. Am lucrat cu Andone în 2004, cînd echipa mergea foarte prost, şi am cîştigat Cupa şi Campionatul. Am bătut-o pe Everton cu 5-1, am învins-o pe ŢSKA Moscova, care cîştigase Cupa UEFA. Am avut poate cele mai bune rezultate ale lui Dinamo din ultimul deceniu.

Anul trecut, am acceptat din nou să fiu secund, să-l ajut pe Flavius, să-i dau o mînă de ajutor, fiind la început de carieră. Eu cu Flavius ne-am îndeplinit obiectivele, am terminat pe loc de cupă europeană.

După plecarea lui m-a deranjat foarte mult că s-au vehiculat tot felul de nume de antrenori principali, dar despre mine nu s-a spus nimic, nici măcar într-o paranteză. Eu ca secund n-aş fi acceptat să rămîn şi din retur. Am, totuşi, un nume, am scris istorie pentru Dinamo”, a declarat Dorin Mateuţ pentru Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.