Handbal

Ne-am pricopsit cu Serbia » România va întîlni vicecampioana Mondială în play-off-ul pentru turneul final

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Tricolorele" vor întîlni în barajul pentru Mondiale vicecampioana lumii, echipă care nu a învins pe nimeni însă la Euro 2014 şi a terminat pe locul 15


Ieri a avut loc, la Budapesta, şi tragerea la sorţi a meciurilor de baraj pentru Campionatul Mondial din 2015, care va avea loc în Danemarca. Aflată în urna favoritelor, România a avut mult ghinion. I-a ieşit în faţă Serbia, vicecampioana lumii, formaţia care a jucat excelent în 2013, dar a lăsat de dorit anul acesta, la Europene, pierzînd toate meciurile din grupă, inclusiv cu Slovacia! România are amitiri urîte cu Serbia, echipa care ne-a lăsat acasă la Europeanul din 2006, singurul la care naţionala nu a participat.

"Norocul nostru din totdeauna. Dacă e un adversar de care să nu dăm, cu el cădem", a declarat pivotul Oana Manea, marea absenţă a României la Euro 2014. "Va fi foarte dificil. Serbia a făcut un turneu final slab, dar am înţeles că au avut multe jucătoare care au evoluat accidentate. Va trebui să ne pregătim foarte bine", a declarat şi Cristina Neagu. Interul stînga al României nici nu concepe o necalificare. "România e singura echipă care s-a calificat la toate ediţiile de pînă acum. Trebuie să păstrăm tradiţia. Nu-mi imaginez cum să stau acasă în luna decembrie, atunci cînd au loc turneele finale", a declarat Neagu.
Dubla cu Serbia va avea loc pe 6-7 iunie, respectiv 13-14 iunie 2015, primul meci în deplasare.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.