Liga 1

Lucian Sînmărtean a vorbit în premieră despre ieşirile din mandatele lui Costel Gâlcă şi Laurenţiu Reghecampf: "Cu mine doar aşa se poate lucra uşor!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 22 December 2014

Lucian Sînmărtean a fost desemnat "fotbalistul anului" în ancheta Gazetei Sporturilor şi a acordat un amplu interviu în care vorbeşte despre întreaga carieră, dar şi despre familie.

Mijlocaşul Stelei a vorbit despre ieşirile pe care le-a avut în faţa lui Laurenţiu Reghecampf şi a lui Costel Gâlcă, cei doi antrenori pe care i-a prins de cînd este în Ghencea.

"Pentru mine, Reghe şi Gâlcă sînt la fel, cu amîndoi m-am înţeles foarte bine. Şi amîndoi m-au schimbat pe parcursul meciurilor.

Nu ştiu ce să zic... Poate cu Reghe eram mai la început, încă nu prinsesem eu rădăcini la Steaua. După ce îţi pui amprenta pe ceea ce înseamnă Steaua ai alte pretenţii.

Pînă a început să mă cunoască, am avut şi cu Gâlcă... Nu neapărat contre verbale... Eram mai puţin apropiaţi decît eram cu Reghe.

Pînă la urmă, e normal, Reghe m-a adus la Steaua. Cu Gâlcă am început să vorbim mai greuţ, pînă şi-a dat şi el seama că fac tot ce pot să ajut echipa.

Cu mine se poate lucra uşor cînd realizezi că nu sînt aşa cum mă creionează unul sau altul", a spus Lucian Sînmărtean într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Interviul de patru pagini cu fotbalistul anului poate fi citit în ediţia tipărită şi în platforma digitală!



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.