Campionate

Jose Mourinho spune încă o poveste fabuloasă cu Mario Balotelli: "I-am zis să fie la ora 14 la mine la birou. Răspunsul lui m-a şocat!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 decembrie 2014

Jose Mourinho a povestit un nou episod marca Balotelli. Antrenorul l-a avut elev pe atacant la Inter Milano şi a fost martor la mai multe întîmplări amuzante care l-au avut protagonist pe fotbalist.

"I-am zis să fie sîmbătă la ora 14 la mine la birou pentru o întrevedere şi n-a venit. L-am sunat şi mi-a spus că e la calificările de la Formula 1. I-am zis «Mario, trebuie sa vii la mine la birou!» şi răspunsul lui m-a şocat: «Putem să ne vedem la tine la birou în orice altă zi, Formula 1 în Italia e doar o dată pe an!».

A fost o situaţie amuzantă, deşi la momentul respectiv nu o vedeam aşa. N-am rîs deloc atunci, dar după cîteva zile mi-am dat seama cît de naiv e şi m-am amuzat, iar acum îmi amintesc cu drag de acel episod", a spus Mourinho pentru BT Sport.

"Te rog, nu lua roşu!"

Mou a mai povestit în trecut un episod cu Balotelli: "În 2009, la un meci jucat de Inter la Kazan, îl aveam disponibil doar pe Mario în atac, restul erau accidentaţi. Am încercat să-i explic că meciul e vital pentru Liga Campionilor şi că nu trebuie să facă nici o prostie. A luat un galben chiar înainte de pauză, iar la vestiare i-am atras din nou atenţia, am vorbit aproape numai cu el în cele 15 minute. «Dacă te provoacă, nu riposta, te rog!»". Revenit de la cabine, "Balo" a fost eliminat în minutul 46 .

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.