Stranieri

Demontat! » Al Hilal: ”Reghe, al doilea cel mai bun antrenor din istoria clubului”. Presa: ”Poate al doilea cel mai slab”

Dacă șeicii încă mai au răbdare, presa l-a lăsat din brațe pe Reghe după eșecul din finala Cupei Campionilor Asiei: 0-1 și 0-0 cu Sydney Wanderers

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cotidianul Alriyadh susţine că doar Aad de Mos a obţinut rezultate mai modeste cu Al Hilal decît tehnicianul român în primele 12 etape pe bancă.

Ziarele saudite nu mai sînt dispuse să-i facă nici o concesie lui Laurenţiu Reghecampf. Deunăzi, unul dintre directorii lui Al Hilal, Abdulkarim Al-Jasser, a afirmat că românul "este al doilea cel mai bun antrenor din istoria grupării noastre". Nici n-a apucat bine să-şi încheie pledoaria pro-Reghe că jurnaliştii de la Alriyadh i-au şi demontat-o.

"După 12 etape disputate în campionat, Reghecampf este mai degrabă al doilea cel mai slab tehnician din istoria lui Al Hilal. Doar olandezul Aad de Mos a fost mai rău", punctează cotidianul amintit, care are mai multe capete de acuzare împotriva ex-stelistului.

În afara rezultatelor sub aşteptări, Alriyadh îi reproşează că "nu se documentează suficient în privinţa adversarilor" şi că a transferat un jucător, pe Pintilii, "impresariat de soţia sa". Ziarişii mai susţin că trei dintre cei mai buni fotbalişti ai lui Al Hilal sezonul trecut, Thiago Neves, Al Qahtani şi Nasser Shamrani, au regresat cu "Reghe" pe bancă!

22 de puncte a obţinut Aad de Mos în primele 12 meciuri de campionat pe banca lui Al Hilal (decembrie 2002 - iunie 2004), două mai puţin decît Reghe

4 e locul pe care-l ocupă Al Hilal în campionat după 12 etape, la 10 puncte de liderul Al Nasr

55 de trofee are Al Hilal în palmares, între care două Ligi ale Campionilor Asiei, două Supercupe ale Asiei şi două Cupa Cupelor Asiei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.