Media

Ioan Andone face radiografia fotbalului românesc în ediţia de Crăciun a Gazetei » "E rău pentru Steaua, e rău pentru fotbalul nostru!"

Ioan Andone

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 24 decembrie 2014

Ioan Andone, 54 de ani, este în ţară pentru a sărbători Crăciunul, după care se întoarce în Cipru întrucît şi-a planificat în 2015 să cîştige campionatul cu Apollon Limassol.

Tehnicianul a oferit un interviu ediţiei tipărite a Gazetei Sporturilor de astăzi în care vorbeşte nu doar despre ţelurile sale în Ţara Afroditei, ci şi despre situaţia în care trăieşte fotbalul românesc. "Fălcosul" încearcă să fie optimist, dar nu a găsit multe puncte de sprijin. Tehnicianul a discutat şi despre cum se prezintă lucrurile la Steaua sau la Dinamo, ştiindu-se faptul că este o gloria a clubului din Ştefan cel Mare.

"Bobar face treabă la "cîini""

Antrenorul are încredere în mai tinerii săi colegi de generaţie, Costel Gâlcă şi Mihai Teja, şi consideră că gruparea roş-albă nu trebuie să facă mişcări masive în staff-ul administrativ în această iarnă, oferind şi un exemplu clar: "Ar fi păcat ca Dinamo să renunţe la Cristi Bobar. Ştie fotbal, ţine la club, şi-a făcut treaba bine, este apreciat în interior, aşa cunosc de la persoane importante de acolo. Dinamo trebuie să continue cu el".

Interviul integral pe coperta Gazetei Sporturilor de astăzi, dar şi pe platforma digitală, pe care o poţi răsfoi online aici.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.