Stranieri

VIDEO Costel Pantilimon a pus stop formei excelente de Boxing Day! Gafă uriaşă în meciul cu Hull, pierdut 1-3 » Florin Gardoş, titular în premieră

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 26 decembrie 2014

Costel Pantilimon a fost într-o formă foarte bună în ultima lună la Sunderland, însa etapa de Boxing Day a fost de coşmar pentru portarul român.

VEZI VIDEO!

Goalkeeperul a fost unul dintre cei mai slabi jucători ai lui Sunderland în meciul pierdut cu Hull, 1-3 şi a întrerupt astfel seria meciurilor foarte bune.

Partida a început bine pentru Sunderland, iar Adam Johnson a deschis scorul în primul minut de joc. Panti a avut nevoie de îngrijiri medicale în minutul 30, iar două minute mai tîrziu a primit gol de la Gaston Ramirez, după un şut slab al acestuia de la mare distanţă.

Mingea i-a căzut în faţă lui Pantilimon şi l-a păcălit, neputînd să mai intervină. Chester a marcat pentru 2-1 în favoarea lui Hull în minutul 51, însă aici românul n-a mai avut nici o vină. La ultima fază Jelavici a făcut 3-1 şi din nou Pantilimon nu a avut nici o vină.

Sunderland e pe 14 după 18 etape, avînd 19 puncte şi e la 4 distanţă de zona retrogradabilă.

Gardoş, titular în premieră în campionat
Fostul fundaş al Stelei a fost titular în premieră la Southampton într-un meci de campionat. Gardoş a fost integralist în victoria în faţa codaşei Crystal Palace, 3-1.

Defensiva “sfinţilor” a funcţionat excelent pînă la golul gazdelor din minutul 84 marcat de Dann.

După al 10-lea succes al sezonului în Premier League, Southampton este acum pe locul 4, cu 32 de puncte, la 3 în spatele lui Manchester United.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.