Liga 1

Petrolul nu moare, ”lupii” nu se predau: ”Vom continua lupta”

De Lucas a fost titular în 16 din cele 17 etape din acest campionat

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pablo de Lucas, 28 de ani, oferă speranţe fanilor ”lupilor”, care nu ştiu dacă echipa va mai rezista în primăvară, avînd în vedere problemele acţionarului majoritar Dan Capră.

Petrolul nu moare, "lupii" nu vor să se predea în 2015! Pe ultima poziţie a podiumului în pauza competiţională, galben-albaştrii promit să nu se gîndească la dezertare, după problemele cu justiţia ale lui Dan Capră.

Unul dintre liderii vestiarului, spaniolul Pablo de Lucas a ţinut să-i liniştească pe suporteri în perspectiva returului: "Oamenii se schimbă, viaţa este în continuă schimbare, nu trebuie să avem frică. Sper că vom şti să facem faţă, indiferent cu cine vom juca în primăvară. Eu voi continua să mă lupt pentru primele locuri, pentru obiective importante".

Antrenorul Gigi Mulţescu s-a înţeles cu şefii să rupă contractul, dar încă nu s-au semnat actele: "Incertitudinea este mai grea, mai apăsătoare, nu ştim, nici eu, nici ei, ce se va întîmpla. Dacă ar fi condiţii, aş rămîne să mă bat pentru obiective".

"Eu cred că se vor întoarce toţi la antrenamente, sîntem un grup unit. Împreună vom remonta situaţia, chiar dacă e greu acum" (Jean-Alain Fanchone, fundaş Petrolul, pentru DolceSport)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.