Liga 1

Claudiu Keşeru dă cărţile pe faţă » "Bombardierul" putea ajunge la rivalele Stelei! Motivul pentru care le-a refuzat

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 29 decembrie 2014

Claudiu Keşeru a oferit un interviu-eveniment în ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor în care a vorbit despre perioada în care a evoluat în Franţa, cum s-a simţit în primul an la Steaua şi cum putea să ajungă mult mai devreme în Liga 1.

Golgeterul campioanei a dezvăluit ce alte echipe din România l-au dorit, dar şi motivul pentru care a refuzat să revină în primul eşalon. ”Dinamo şi CFR Cluj m-au mai vrut. Prima dată m-a vrut Dinamo, în 2007, apoi CFR în 2009. Dar nu mă simţeam pregătit să revin în România, nu mă vedeam în stare să fac pasul înapoi”, a spus Keşeru.

”Bombardierul” a explicat şi de ce a refuzat Steaua în 2013: ”Nu obişnuiesc să regret deciziile pe care le-am luat. M-a sunat MM Stoica atunci, dar i-am zis că am apucat să le dau cuvîntul celor de la Bastia şi vreau să-mi respect promisiunile. Nu mai exista cale de întoarcere din moment ce promisesem că merg în Corsica”.

Interviul-eveniment cu Claudiu Keşeru poate fi citit în ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor sau pe platforma Gazeta Digitală. În plus, marţi urmează partea a doua a dialogului spectaculos cu golgeterul Stelei.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.