Auto

Ultimele noutăţi despre Jules Bianchi » Ce spune familia despre situaţia pilotului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 30 decembrie 2014

Familia lui Jules Bianchi a precizat, într-un comunicat, că pilotul francez de Formula 1 este în continuare inconştient ca urmare a accidentului suferit în luna octombrie, dar poate să respire fără ajutorul aparatelor.

"La încheierea unui an foarte dificil pentru familia noastră, vrem să le oferim fanilor informaţii cu privire la situaţia medicală a lui Jules. Pentru noi a fost un pas semnificativ şi foarte liniştitor faptul că am putut să îl aducem pe Jules acasă în Franţa, luna trecută, pentru a-şi continua recuperarea înconjurat de familie şi prieteni. De atunci, Jules a fost tratat foarte bine în secţia de terapie intensivă a Spitalului Universitar din Nisa şi acum în centrul de recuperare al spitalului.

Starea neurologică a lui Jules rămîne neschimbată: el nu este conştient, dar poate să respire fără ajutor. Nu avem noutăţi semnificative, dar ne linişteşte faptul că Jules continuă să lupte, ceea ce şi permite personalului medical care are grijă de el să înceapă programul de recuperare planificat", se arată în comunicatul familiei lui Bianchi.

Jules Bianchi a suferit un accident grav în data de 5 octombrie, la Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei.

Sursă: Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.