Liga 1

Salariul lui Cristi Pustai creează tensiuni în Giuleşti: ”Nu e justificat de nici o mare performanţă”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 31 December 2014

Florin Motroc, fostul jucător al Rapidului, nu înţelege strategia pe care Dinu Gheorghe o are în Giuleşti, din moment ce îi oferă lui Cristi Pustai un salariu de 12.000 de euro, iar clubul este în insolvenţă.

”Salariul său nu este justificat de nici o mare performanţă. Sînt antrenori importanţi care n-au fost plătiţi de maniera asta. Dacă tu promiţi asemenea salarii, ce salarii vor primi jucătorii care vin liberi? Mi-e frică să nu se desfiinţeze echipa. Trebuie o minune ca ea să rămînă în Liga 1. E însă unu la o sută şansă pentru salvare”, a spus Florin Motroc la DolceSport.

Acesta s-a referit şi la Dinu Gheorghe, pe care l-a criticat pentru dorinţa sa de a aduce jucători liberi de contract: ”Doar o minune mai poate să salveze Rapidul acum. O parte din vină pentru ce s-a întîmplat îi aparţine şi lui Dinu Gheorghe. Pentru că anul în care a început dezastrul a venit după ce în mandatul său s-au adus mulţi jucători liberi cu salarii foarte mari. Chiar şi acum se mai plătesc bani acelor jucători, care n-au demonstrat nimic”.




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.