Stranieri

VIDEO Românii fac legea în Anglia » Florin Gardoş, meci fabulos în victoria cu Arsenal, Costel Pantilimon, parade extraordinare în poarta lui Sunderland

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 01 January 2015

Anglia nu are pauză pe 1 ianuarie! Astăzi a început returul campionatului englez, iar trei români au fost implicaţi în cele mai interesante meciuri ale zilei.
Costel Pantilimon, portarul lui Sunderland, s-a întors astăzi pe Etihad Stadium pentru a-şi înfrunta fosta grupare, campioana en titre Manchester City. Deşi formaţia sa a fost învinsă cu 3-2, goalkeeper-ul român a avut cîteva intervenţii bune care au făcut ca diferenţa pe tabela de marcaj să fie de doar un gol.

Într-un alt meci, Florin Gardoş, fundaşul lui Southampton, a fost titular în victoria formaţiei sale în faţa lui Arsenal, scor 2-0, şi a primit un cartonaş galben, după care în minutul 71 a fost schimbat cu Yoshida. Românul a avut o prestaţie perfectă, iar echipa sa rămîne în continuare cu a doua cea mai bună apărare din Premier League, 15 goluri primite în 20 de etape.

Vlad Chiricheş în schimb a fost doar rezervă în confruntarea dintre Tottenham şi Chelsea, echipa lui Jose Mourinho fiind învinsă cu 5-3!

Programul etapei a 20-a
Stoke - Manchester United 1-1 (VIDEO)
Aston Villa - Crystal Palace 0-0
Hull City - Everton 2-0 (VIDEO)
Liverpool - Leicester 2-2 (VIDEO)
Manchester City - Sunderland 3-2 (VIDEO)
Newcastle - Burnley 3-3 (VIDEO)
QPR - Swansea 1-1 (VIDEO)
Southampton - Arsenal 2-0 (VIDEO)
West Ham - WBA 1-1 (VIDEO)
Tottenham - Chelsea 5-3 (VIDEO)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.