Stranieri

Fiorentina sfătuită să îi ofere un contract lui Adrian Mutu: ”Mai poate încă 2-3 ani!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 01 ianuarie 2015

Adrian Mutu a fost primit la antrenamentele Fiorentinei, urmînd ca tehnicianul Vincenzo Montella să decidă dacă mai poate face faţă la nivelul din Serie A. Alberto Malesani, un antrenor cu nume în fotbalul italian, îl sfătuieşte să îi acorde această şansă.

Chiar dacă va împlini 36 de ani peste numai o săptămînă, Mutu continuă să stîrnească interesul formaţiilor importante din Europa. Pe bară de 3 luni după despărţirea de Petrolul, ”Briliantul” s-ar putea întoarce la Fiorentina, însă trebuie să demonstreze că mai e capabil să reziste la nivel înalt.

Alberto Malesani, fostul antrenor al românului la Verona, îl îndeamnă pe Montella să-l primească la echipă. "În ciuda vîrstei, Adrian e un campion complet. Pentru încă 2-3 ani ar mai putea fi o soluţie pentru Fiorentina, dar asta depinde şi de cît de motivat este. El este unul dintre atacanţii care pot îndeplini mai multe roluri în ofensivă, e polivalent şi se potriveşte stilului atractiv impus de Montella la Fiorentina", a spus Malesani pentru fiorentina.it.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.