Stranieri

VIDEO Costel Pantilimon a făcut minuni în faţa la 32 de şuturi ale lui Manchester City, dar a şi primit două goluri incredibile! Vezi călcîiul lui Jovetici

Foto: Reuters

Articol de Alin Grigore  —  Friday, 02 January 2015

Costel Pantilimon a avut parte de un meci nebun în partida dintre Manchester City şi Sunderland, 3-2, unde a reuşit cîteva parade de zile mari.

Românul a fost integralist între buturile lui Sunderland şi, deşi a apărat incredibil la cîteva faze singur cu adversarul, echipa  sa a pierdut la diferenţă de un gol meciul de pe Etihad Stadium.

Vezi VIDEO cu toate golurile partidei

Prima repriză a fost una albă, însă în partea a doua spectacolul a fost la el acasă. Cel care a deschis balul a fost Yaya Toure, care a trimis o torpilă de la 25 de metri, iar Pantilimon, în ciuda plonjonului spectaculos, n-a mai avut ce face.

Însă golul doi al lui City a fost cel mai spectaculos. Jovetici a reuşit să trimită mingea în poartă cu călcîiul din 6 metri, mingea fiind venită din piciorul lui Clichy.

Fotbaliştii lui Sunderland au avut o răbufnire de orgoliu şi au reuşit două goluri rapide care au egalat situaţia pe tabela de marcaj. City a obţinut trei puncte cu 20 de minute înainte de final printr-o altă reuşită de fineţe a băieţilor lui Manuel Pellegrini. Lampard a fost la capătul unui unei centrări a lui Clichy, iar fostul fotbalist al lui Chelsea a trimis cu capul în plasa laterală a goalkeeperului român.

Toure a fost desemnat cel mai bun jucător al partidei, însă nu trebuie uitată nici prestaţia lui Costel Pantilimon, care s-a opus la 32 de şuturi ale "cetăţenilor".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.