Tenis

Simona Halep şi-a aflat adversara din primul meci al anului! A pierdut ultimul meci direct » Pe cine ar putea întîlni mai departe

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 03 January 2015

Simona Halep joacă primul meci din 2015 în turneul de la Shenzhen (China), competiţie dotată cu premii totale în valoare de 500.000 de dolari. 

În acest turneu mai joacă şi Petra Kvitova, campioana de la Wimbledon. În prima partidă din noul an, Simona Halep o va întîlni pe Annika Beck, din Germania.

Sportiva de 20 de ani a terminat anul pe locul 53 WTA şi a mai întîlnit-o pe Halep de 3 ori. Românca a învins-o de două ori, însă în ultimul meci direct Beck s-a impus.

La Hertogenbosch, Simona venea după o accidentare şi a preferat să nu rişte o accidentarre mai gravă. Halep cîştigase primul set, scor 7-5, însă a abandonat în setul secund la scorul de 2-3 în favoarea nemţoaicei.

Dacă se va impune, Simona va avea parte de o adversară mult mai uşoară în următorul meci. Ar da peste învingătoarea dintre Anna Lena Friedsam (20 de ani, Germania, locul 85 WTA) şi Natalia Vikhlyantseva (17 ani, Rusia, locul 588 WTA).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.