Campionate

Gafă uriaşă făcută de suporterii scoţieni » Şi-au confundat echipa şi au luat foc după transferul unui condamnat pentru viol

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 03 January 2015

Legitimarea la echipa Hibernians a controversatului Ched Evans a stîrnit dispute între microbişti. Fostul jucător al lui Manchester City şi Sheffield United a prins un nou contract după aproape trei ani de inactivitate. 

Galezul a fost condamnat în 2012 la cinci ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat pentru violarea unei tinere de 19 ani. A fost eliberat condiţionat în luna octombrie, iar de atunci a încercat în zadar să îşi găsească o nouă echipă.

S-a înţeles cu mai multe cluburi din Championship, însă managerii au dat înapoi după ce suporterii au protestat vehement împotriva transferului. Astfel, jucătorul de 26 de ani nu a mai primit nicio şansă în Anglia.

În cele din urmă, a fost acceptat de echipa malteză  Hibernians, însă şi de această dată a fost, în mod indirect, cauza unui conflict. Suporterii lui Hibernian, club scoţian, au confundat numele echipei şi au crezut că jucătorul a semnat cu favorita lor, lucru care a dus la multe critici la adresa clubului.

Acest lucru i-a determinat pe oficialii echipei scoţiene să reacţioneze ironic pe Twitter: ”Doar ca să clarificăm lucrulile, noi sîntem Hibernian din Scoţia, nu Hibernians din Malta.” :)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.