Liga 1

Oficialii Stelei dau satisfacţie rivalilor: "Sînt 8.000 de oameni. Cam asta e galeria roş-albaştrilor. Sînt dezamăgit!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 03 ianuarie 2015

Steaua se aştepta la un stadion plin în ultimul meci din 2014 de pe Arena Naţională în înfrîngerea cu Dinamo Kiev din Europa League, 0-2, însă fanii nu s-au îngrămădit.

Preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, s-a arătat dezamăgit de asistenţa redusă de la partida cu ucrainenii.

"Au fost puţini fani. Ăştia au fost practic suporterii, galeria, 8.000, cam pe aici se învîrte galeria Stelei. În rest, sînt dezamăgit, am trăit o dezamăgire mare de tot. Mă aşteptam la cu totul altceva.

Chiar am făcut o comparaţie cu acel joc cu Larnaca, de acum doi ani, cînd au fost 50.000 de oameni la meci iar şansele de calificare poate erau mai mici ca acum. Noi trebuia să cîştigăm meciul de acasă, iar Schalke să bate în deplasare la Haifa.

Acum, la un meci cu Dinamo Kiev, cînd am jucat şi acasă, pe o vreme relativ bună, meci decisiv la calificare, n-a venit lumea din păcate. N-au venit, e problema lor, nu ştiu. Este păcat, pentru că eu cred că dacă erau 40.000 de suporteri în tribune altul era rezultatul final.

Eu am fost puţin dezamăgit pentru că aceşti băieţi meritau să fie încurajaţi măcar pentru tot efortul depus de-a lungul sezonului", a spus Duckadam la Digisport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.