Liga 1

Jucătorul favorit să-l înlocuiască pe Lucian Sînmărtean evoluează la o rivală de top a Stelei!

Teixeira

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 04 January 2015

După ce Lucian Sînmărtean a decis să semneze cu Al Ittihad, Steaua are nevoie să găsească un înlocuitor pentru mijlocaşul care a fost cel mai bun jucător al echipei.

Într-un sondaj realizat pe site-ul GSP.RO, 7.500 de fani stelişti au răspuns întrebării "Care este variantă pentru înlocuirea lui Sînmărtean?", iar 25% dintre aceştia l-au ales pe Filipe Teixeira.

Mijlocaşul de 34 de ani a intrat în ultimele şase luni de contract cu Petrolul şi poate semna cu orice echipă. Jucătorul portughez poate evolua pe acelaşi post ca Sînmărtean şi în prima parte a sezonului a fost unul dintre cei mai buni jucători, contribuind cu şase goluri şi şapte pase de gol în 20 de meciuri.

Filipe Teixeira a disputat 94 de meciuri în Liga 1, la Braşov, Rapid şi la Petrolul, acolo unde a marcat 18 goluri.

Următorul în topul preferinţelor fanilor Stelei a fost Ianis Hagi, cu 18% din voturi. Mijlocaşul Viitorului a spus că nu ar refuza un transfer în Ghencea, iar fanii roş-albaştrilor au spus că doresc ca Ianis să calce pe urme tatălui său.

Suporterii Stelei, 10%, l-au votat şi pe Nicuşor Stanciu ca înlocuitor pentru Sînmărtean. Vezi aici avertismentul primit de Gâlcă cu privire la Stanciu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.