Liga 1

De la RATA la Sampdoria » Un jucător de la Dinamo a ajuns în atenţia lui Sinişa Mihajlovici

Nedelcearu a ajuns titular pe final de sezon la Dinamo, iar acum ar putea ajunge la o forță a Italiei

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ionuţ Nedelcearu, 18 ani, este vînat de către locul 5 din Serie A, iar italienii fac presing să-l ia de acum ca să vadă dacă se adaptează pînă la vară.

Ce şansă pentru Nedelcearu! Puştiul de 18 ani este în atenţia Sampdoriei, care-l vrea de urgenţă în Italia, să-l crească la Primavera grupării pentru ca din vară să-l forţeze la prima echipă. Mai mult, media din Peninsulă a anunţat că afacerea s-a perfectat, doar că Dinamo nu a confirmat ieri tranzacţia.

"Cîinii" nu vor să cedeze sub două milioane de euro, bani care să vină la club, necondiţionaţi de împrumut sau de alte situaţii. Doria vrea să-l aducă să vadă dacă dă randament, la echipa de tineret, condusă de Enrico Chiesa, după care să-l promoveze sub comanda lui Sinişa Mihajlovici. Vor mai exista astăzi discuţii privind urgentarea tranzacţiei.

Sprijin pentru ai lui
Ascensiunea lui Nedelcearu a fost fulminantă. Crescut la juniorii clubului, a devenit un titular al roş-albilor pe finalul lui 2014. Puştiul a fost învăţat de mic cu greutăţile vieţii.

Locuieşte la 8 kilometri de Bucureşti, la Dobroeşti, face de ani buni drumul cu RATA, după care merge la antrenamente cu mijloacele de transport în comun. Şi-a luat de curînd permisul de şofer, însă a-şi cumpăra un bolid nu e pe lista lui de priorităţi. Îşi sprijină financiar familia.

"Tata s-a pensionat pe caz de boală din cauza unor probleme la gît, are o pensie de 350 de lei, iar cel mai important pentru mine este să-mi ajut familia", a comentat tînărul. Concomitent cu visul de a se duela cu Juventus sau cu Milan, Ionuţ vrea să termine şi clasa a XII-a, să ia BAC-ul, apoi să dea la facultate.

1.500 de euro este salariul lunar al lui Nedelcearu în Ştefan cel Mare, în Italia ar putea lua de 6 ori mai mult, pentru început

9 meciuri în toate competiţiile a prins Ionuţ la Dinamo în sezonul de toamnă, avînd 5 media notelor din Gazetă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.