Liga 1

Îi va lua biroul » Daniel Stanciu se pregăteşte să îi ia locul lui Constantin Anghelache

Articol de Costin Mihai  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Daniel Stanciu urmează să discute astăzi cu oficialii dinamovişti despre sosirea lui în fruntea staff-ului administrativ şi prima mutare va fi să-i ia locul lui Constantin Anghelache.

Zi importantă astăzi în Ştefan cel Mare. Antrenorul Mihai Teja urmează să se întîlnească, la sediul clubului, cu oficialii grupării spre a parafa actele pentru doi ani şi jumătate. Mai ales că joi este reunirea formaţiei.

Totodată, este aşteptat şi Daniel Stanciu, ex-directorul general al lui ASA Tîrgu Mureş, care să devină numărul 1 executiv la Dinamo. "Constantin Anghelache refuză să plece de la club, însă Daniel Stanciu urmează să preia biroul lui, pentru început", au comentat apropiaţi ai grupării.

Două mutări
Se va discuta şi despre transferurile de la echipă, cine pleacă şi cine va sosi în Ştefan cel Mare. Tot astăzi se pot semna actele revenirii lui Marius Niculae în Ştefan cel Mare, "Săgeată", 34 de ani, ajungînd, în prealabil, la un acord de principiu cu "cîinii". Se doreşte a se rezolva şi transferul lui Andrei Marc, 21 de ani, de la Ceahlăul, pentru ca el să înceapă de joi cu echipa.

"Cred că, la fel ca anul trecut, vom termina între primele patru echipe, pentru că este o diferenţă mică de puncte. Împreună cu domnul Teja, un antrenor tînăr, care cred că va face treabă bună, ne-am putea bate la campionat din sezonul viitor" (Vali Lazăr, mijlocaş Dinamo)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.