Liga 1

Valeriu Răchită pune condiţii pentru a reveni la Petrolul: "Nu ar fi nici o problemă să mă implic din nou"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 05 ianuarie 2015

Valeriu Răchită a renunţat să mai colaboreze cu Victor Piţurcă la Al Ittihad şi a revenit în România, unde a găsit-o pe Petrolul într-o situaţie grea.

Omul care i-a părăsit pe "găzari" în urmă cu doi ani, atunci cînd ocupa funcţia de manager general al clubului, a dezvăluit că şi-ar dori o revenire la formaţia prahoveană, însă doar în anumite condiţii.

"Ştiam ce se va întîmpla în viitor (n.r. cu Petrolul), nu plecam niciodată de la echipă dacă simţeam că lucrurile nu vor fi OK. Dacă se va ajunge la anumite concesii şi lucrurile vor fi din punct de vedere legal rezolvate, nu ar fi nici o problemă pentru mine să mă implic din nou, dar numai în condiţiile mele", a spus Răchită la Dolce Sport.

Valeriu Răchită este îngrijorat de soarta echipei ploieştene şi este de părere că Petrolul ar putea dispărea în orice moment din fotbalul românesc.

"Există pericolul ca Petrolul să dispară. Sînt foarte multe datorii, conturile sînt blocate, jucătorii vor să plece şi societatea sa, Petrolul, este parte din acel prejudiciu. Eu, ca petrolist, ca om care am fost de la copii şi juniori, copil de mingi pînă la managerul clubului, sînt îngrijorat de soarta Petrolului", a încheiat Răchită.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.