Liga 1

Patru variante de rezervă » Ce opţiuni are Steaua pentru a-l înlocui pe Lukasz Szukala

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 05 January 2015

Steaua va rămîne fără Lukasz Szukala, care a acceptat oferta celor de la Al Ittihad. Mai e de stabilit un detaliu: dacă fundaşul polonez va pleca în vară, atunci cînd îi va expira înţelegerea sau în această iarnă.
Costel Gâlcă trebuie să se gîndească rapid la o soluţie pentru a-l înlocui pe stoperul de 30 de ani. Tehnicianul Stelei are deja trei posibile variante din campionatul intern.

  • Bogdan Mitrea (27 de ani, Viitorul) trece prin cea mai bună perioadă a carierei. Fundaşul lui Gică Hagi a marcat 10 goluri în acest sezon şi a fost convocat deja la naţionala României.
    Cotă de piaţă: 900.000 de euro
  • Andrei Marc (21 de ani, Ceahlăul) este şi în vizorul celor de la Dinamo. Are deja 66 de meciuri în primul eşalon, deşi are numai 21 de ani, şi a mai fost curtat şi în trecut de campioana României.
    Cotă de piaţă: 750.000 de euro
  • Syam Ben Youssef (25 de ani, Astra) poate fi adus gratis în vară, cînd i se va termina înţelegerea cu formaţia giurgiuveană. Unul dintre cei mai buni străini din Liga 1.
    Cotă de piaţă: 1,6 milioane de euro
  • Alexandru Creţu (22 de ani, CSMS Iaşi) e unul dintre jucătorii doriţi insistent de Gâlcă în această perioadă. De fundaşul moldovenilor s-au mai arătat interesate Astra şi Dinamo.
    Cotă de piaţă: 500.000 de euro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.