Liga 1

Iarna revenirilor » După Marius Niculae, un alt fost jucător e gata să se întoarcă în Groapă

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Roş-albii se reunesc joi, la ora 11:00, dar lucrează deja intens pentru mercato de iarnă. Antrenorul Mihai Teja a fost ieri la sediul clubului pentru a discuta cu şefii în vederea pregătirii din intersezon şi a eventualelor achiziţii. Fostul selecţioner al reprezentativei de tineret urmează să fie prezentat oficial mîine.

Dinamoviştii doresc să-i mai arate suporterilor şi pe managerul Daniel Stanciu, dar şi pe unul, doi jucători, atacantul Marius Niculae, 34 de ani, fiind un transfer cert. Cu Stanciu e mai greu, întrucît actualul preşedinte Constantin Anghelache nu se dă plecat!

După "Săgeată", un alt fotbalist format în Ştefan cel Mare este aproape să se întoarcă în "Groapă". Mai ales că Dinamo caută un fundaş stînga, după ce a renunţat la Grecu. Este vorba de Nicolae Muşat, 28 de ani, care urmează să se despartă de U Cluj şi să devină liber de contract.

Muşat îl ştie pe Teja, cu care a lucrat în Ardeal, dar şi la Dinamo, cei doi fiind în echipa cu care "cîinii" au luat în 2007 ultimul titlu de campion. Nicky a făcut junioratul în Ştefan cel Mare, sub comanda lui Vasile Ghiţă, Ştefan Feodot şi Constantin Frăţilă, a bifat 12 meciuri pentru Dinamo, înainte de a merge în 2013 la FC Vaslui. Roş-albii l-au împrumutat, în trecut, la diverse cluburi, precum CS Otopeni, Astra, U Cluj, Urziceni sau Lankaran.

Nedelcearu are tupeu
Ionuţ Nedelcearu, 18 ani, a mărturisit că nu este ahtiat să joace pentru echipa Primavera a Sampdoriei, în primăvară, cu posibilitatea de a juca din vară la formaţia lui Mihajlovici: "Sincer, nici nu ştiu ce vreau, totul se petrece prea repede. Pentru început, aş vrea să mă antrenez bine cu Dinamo, să iau un trofeu, Cupa Ligii, apoi să iau BAC-ul. N-am făcut şcoală atîţia ani ca să-mi bat joc acum! Oricum, trebuie să fie o ofertă din străinătate care să convină şi clubului. Italia are un supercampionat, mi-ar plăcea pentru viitor, însă toate la timpul lor". Dinamo şi Samp a rămas în corespondenţă, spre a vedea dacă perfectează transferul de acum.

2 goluri a marcat Muşat în toamnă pentru U Cluj, în 14 meciuri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.