Liga 1

Laurenţiu Reghecampf explică de ce nu l-a luat pe Lucian Sînmărtean la Al Hilal » Declaraţia cu care îl surprinde pe Victor Piţurcă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 05 ianuarie 2015

Laurenţiu Reghecampf a vorbit despre plecările lui Lucian Sînmărtean şi Lukasz Szukala de la Steaua. Fostul tehnician al roş-albaştrilor explică de ce nu l-a adus pe mijlocaş la echipa sa, Al Hilal. 

"Lucian Sînmărtean a mers la Al Ittihad pentru că de acolo a avut ofertă concretă. La noi lucrurile nu sînt clare. Noi avem jucători străini sub contract, foarte buni, pe care nu-i poţi da afară.

E păcat că nu l-am luat, doar că în actuala situaţie nu am putut. E important pentru el şi familia lui că a prins un astfel de contract. Dar cine ştie, poate în viitorul apropiat vom lucra împreună", a spus Reghecampf la DolceSport.

"Lukasz e component al echipei naţionale a Poloniei şi un jucător important pentru Steaua, a intrat în ultimele 6 luni de contract. Aşa e normal, el a trebuit să meargă acolo. Steaua are ce să aducă din spate. Jucătorii aceştia trebuie să plece. Ca şi alţii, au adus bani şi trofee echipei, ăsta e cursul vieţii de fotbalist", a completat fostul antrenor al Stelei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.