Stranieri

VIDEO A ezitat! » Ciprian Tătăruşanu debutează cu un eşec în Serie A: 0-1 cu Parma

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fiorentina a ratat un penalty, prin neamţul Gomez, şi a încheiat partida în nouă, după eliminările lui Rodriguez şi Savici.

Nu mai puţin de 16 etape a aşteptat Ciprian Tătăruşanu pentru a debuta între buturile Fiorentinei şi în Serie A. Dar ieri, cînd în sfîrşit a sosit ziua cea mare, ex-stelistul n-a făcut chiar cea mai bună figură posibilă.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Titularizat în deplasarea de la Parma (0-1), după ce fostul număr unu, Neto, a refuzat prelungirea contractului, "tricolorul" a ezitat la singurul gol al partidei, înscris în minutul 11.

La cornerul lui Lodi, executat la prima bară, Tătăruşanu a părut că vrea să iasă, a şi făcut cîţiva paşi înainte, dar a apreciat greşit traiectoria balonului şi s-a oprit. Urmarea? Mingea a ajuns în marginea careului de 6 metri, Lucarelli a prelungit spre colţul lung, de unde Costa a împins-o cu capul în plasă: 1-0.

"Tătă"? Spectator.
Degeaba s-a revanşat ex-stelistul prin ieşiri inspirate şi o paradă în ultimul minut. Coechipierii săi au făcut totul pe dos. Neamţul Gomez a ratat un penalty (34), iar pe final, Gonzalo Rodriguez (79) şi Savici (85) au văzut al doilea "galben" şi "roşu", astfel că Fiorentina a terminat nu doar învinsă, ci şi în inferioritate numerică.

5,5 e nota primită de Tătăruşanu pe site-ul "violanews.com", pentru evoluţia de la Parma

"La gol a rămas uimit printre adversarii liberi. Putea gestiona mai bine faza" ("violanews.com", site italian)

"Tătăruşanu, înlocuitorul lui Neto, n-are nici o vină la golul primit de Fiorentina" (Gazzetta dello Sport, cotidian italian)

ALTE ŞTIRI DIN SERIE A:

UDINESE - ROMA 0-1: Gol fantomă
Udinese acuză arbitrajul lui Guida, care i-a acordat Romei un gol-fantomă. În minutul 17, fundaşul Astori a deviat în "transversală" la "directa" lui Totti, balonul a lovit apoi pămîntul, înainte de a fi prins de Karnezis, dar n-a trecut linia porţii cu toată circumferinţa (mingea e în aer). Lucru recunoscut şi de asistentul de poartă Maresca. Degeaba. Gazdele au reclamat şi neacordarea unui penalty, în final.

MILAN - SASSUOLO 1-2: Piccolo Milan
Vacanţa de iarnă nu i-a priit Milanului. În loc să continue seria fără eşec din finalul lui 2014, 4 puncte în meciurile cu Napoli şi Roma, echipa lui Pippo Inzaghi a încasat o palmă zdravănă pe San Siro, de la "no name" Sassuolo! Poli a deschis scorul repede (9), însă Sansone (28) şi Zaza (68) au întors soarta partidei. Iar rossonerrii au sfîrşit în huiduielile propriilor fani.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.