Liga 1

UPDATE Probleme la Rapid » Jucătorul dorit de Dinu Gheorghe nu e lăsat să vină în Giuleşti

Articol de Beno David  —  miercuri, 07 ianuarie 2015

Dinu Gheorghe se grăbeşte să completeze lotul Rapidului înainte de reunire şi, din cauza situaţiei incerte a lui Virgil Drăghia, care ar putea părăsi şi el clubul, va mai aduce un portar.
UPDATE 11:25 Situaţia lui Amos e una complicată, iar şansele ca el să vină la Rapid au scăzut. Kiryat Shmona, fostul club al portarului, deţine 66% dintre drepturile federative ale acestuia, şi se opune transferului. Formaţia din Israel ar fi însă de acord cu un împrumut, însă în nici un caz nu îl va ceda gratis, chiar dacă Hapoel Tel Aviv este de acord cu această variantă.

***

Presa din Israel susţine că Danny Amos, goalkeeperul celor de la Hapoel Tel Aviv ar fi semnat deja un precontract cu formaţia vişinie. Acesta ar urma să vină gratis în Giuleşti, avînd o clauză în contract că poate pleca liber la orice echipă din străinătate.

Amos a debutat în campionatul din Israel la Kiryat Shmona în 2006, cu care a cîştigat titlul în sezonul 2011-2012, fiind declarat şi cel mai bun portar din competiţia internă. În 2013, el a fost transferat de Hapoel Tel Aviv, însă evoluţiile sale au fost dezamăgitoare. Ar putea fi înlocuit în Israel de un fost rapidist, Edel Apoula Bete.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.