Liga 1

Flavius Stoican a vorbit despre motivul despărţirii de Dinamo: "De multe ori nu mă înţelegeam cu Anghelache"

Foto: facebook.com/FCDinamoOfficial, Octavian Cocolos

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 07 January 2015

Dinamo şi-a prezentat astăzi noul staff, iar Ionuţ Negoiţă a declarat că deciziile la club nu le va mai lua Constantin Anghelache.

Flavius Stoican a vorbit despre noul proiect al lui Dinamo şi despre motivele despărţirii de "cîini".

"Eu cred că Anghelache nu va pleca de la echipă şi că aşa e cel mai bine. El a făcut treabă bună. Cred că va colabora cu Daniel Stanciu şi vor face treabă bună. Le doresc mult succes celor de la Dinamo şi sper să cîştige cît mai multe trofee.

Cînd eram eu la Dinamo eram mulţumit de lotul pe care îl aveam, erau jucători valoroşi. Problema a fost că s-a dorit trecerea la un alt nivel, să ne luptăm pentru titlul, iar eu am cerut întăriri. Am spus că este nevoie de dubluri pe posturi şi de jucători cu experienţă. Nu puteam să ne luptăm pentru trofee dacă eu făceam improvizaţii pe multe posturi.

La Dinamo au fost multe opinii, fiecare avea o părere, iar eu am dorit ca a mea să fie decisivă. De multe ori nu eram de acord cu domnul Anghelache şi de acolo au apărut aceste divergenţe, dar cu toate acestea îl respect.

Eu cred că preşedintele unui club trebuie să ia o decizie aspura antrenorului, să-l numească în funcţie şi atît. Din acel moment trebuie să i se dea încredere şi timp de cel puţin un an. Antrenorul trebuie să decidă cine vine şi cine pleacă, pentru că el este responsabil de rezultate", a spus Flavius Stoican la DolceSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.