Liga 1

"Război rece" între Steaua şi MApN! Preşedintele Stelei dă o veste cruntă » Îşi pierde clubul identitatea?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 08 ianuarie 2015

Steaua a depus la OSIM mai multe sigle pentru a evita alte conflicte cu MApN, dar Valeriu Argăseală nu crede că se va ajunge prea repede la un consens. 

"Am respectat hotărîrea. Am avut o singură discuţie, după care n-am mai putut continua. Nu au mai fost noutăţi din partea CSA.

N-am avut nici un răspuns de la CSA. Cei de acolo nu şi-au manifestat disponibilitatea să discute cu noi. Ne-au interzis absolut totul. Nu ştiu dacă vor bani, dacă nu vor, n-am nici o informaţie.

Noi am depus la OSIM siglele, o să ni le aprobe, o să luăm una oficială dintre ele şi o să o folosim. Cea galbenă, apărută în presă, e una dintre ele. Există un protocol de depunere la OSIM şi nu pot să vă spun acum care este, într-o săptămînă.

Nu schimbăm echipamentul! Dar nu am vrut să greşim nimic. Am fost riguroşi. Am vrut să nu mai avem niciun fel de tangenţă cu vechea siglă. Am evitat absolut orice pentru a nu intra într-o dispută.

Aşteptăm motivarea hotărîrii de la ICCJ, poate acolo scrie ce ar trebui să facem şi cum ar trebui să facem", a spus Valeriu Argăseală la DigiSport.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.