Media

4 puncte divergente despre masacrul de la Paris » Jurnaliştii GSP intră într-o dezbatere aprinsă despre libertate

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 09 January 2015

L'Equipe şi Gazeta Sporturilor au adus un omagiu caricaturii pe prima pagină de ieri, în memoria jurnaliştilor ucişi în redacţia săptămînalului de satiră "Charlie Hebdo". În ziarul de azi, Buzărin, Geambaşu, Naum şi Tolontan expun opinii diferite despre situaţia din Franţa. 
Cristian Geambaşu » Care insolenţă?
Revolta tăcută a oamenilor de la Paris, de la Londra, de la Madrid sau de la Berlin este avertismentul Occidentului în faţa barbariei. Al lumii civilizate împotriva terorii răspîndite nu doar de cîţiva descreieraţi, aşa cum încearcă să ne convingă “analiştii”.
Citeşte AICI editorialul complet!

Radu Naum » Rîsul. Plînsul
Ni se spune că Charlie Hebdo a mers prea departe. Chestia aceea veche, că libertatea mea se opreşte acolo unde începe libertatea celuilalt. Dar cine ştie unde se opreşte libertatea celuilalt? Şi dacă a celuilalt tot înaintează, înseamnă că a mea trebuie să tot dea înapoi?
Citeşte AICI editorialul complet!

Cătălin Tolontan » ”Ei” sîntem ”noi”

"Libertatea de exprimare nu se opreşte acolo unde începe capacitatea cuiva de a se ofensa. Dar cînd din textele lor se deduce că valul care perturbă Europa este unul musulman, cu asta mă găsesc în deplin dezacord".
Citeşte AICI editorialul complet!

Alin Buzărin » Franţa paradisului fiscal opac şi limpede
Asta a fost fotbalul în Franţa, un spaţiu nu doar al aroganţei, ci şi al toleranţei. Va mai putea fi oare la fel? Oare cînd îl vor mai putea privi împăcaţi viticultorii din Valea Loarei pe Nasri cum cîntă imnul cu mîna la inimă?
Citeşte AICI editorialul complet!


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.