Volei

Transferuri de top » Întăriri de lux pentru Volei Alba Blaj şi CSM Bucureşti

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Volei Alba Blaj şi CSM Bucureşti au înregimentat în această iarnă trei jucătoare importante, continuînd de la distanţă lupta pentru titlu.

Primele două clasate la sfîrşitul turului, CSM Bucureşti şi Volei Alba Blaj, continuă lupta pentru titlu şi prin transferuri. În această iarnă, ambele echipe au înregimentat jucătoare importante, întărindu-se pentru duelurile care vor urma.

Liderul CSM Bucureşti, 29 de puncte, a obţinut semnătura internaţionalei bulgare Eva Ianeva (29 de ani), care are o carte de vizită impresionantă. A fost campioană a Bulgariei de 9 ori, de şase ori campioană în Franţa, cu RC Cannes, dar a mai jucat şi în Rusia şi Japonia. Trăgător secund, are două medalii în Liga Europeană cu Bulgaria, argint în 2012 şi bronz în 2009.

Volei Alba Blaj, 28 de puncte, a adus două componente ale reprezentativei Serbiei: Bojana Radulovic (31 de ani) şi Ivana Djerisilo (32 de ani). Cele două au mai trecut prin România, prima evoluînd pentru SCM Craiova, iar cea de-a doua pentru Metal Galaţi.

Radulovici a cîştigat Cupa Italiei cu Asystel Novara, dar şi Supercupa Italiei cu aceeaşi formaţie. Universalul Ivana Djerisilo e vicecampioană europeană în 2007 cu Serbia şi a cîştigat campionatul României cu Metal Galaţi în 2009. A jucat ultima dată la Lokomotiv Baku, în Azerbaidjan.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.