Liga 1

Patronul Valerii Moraru are veşti excelente pentru fanii Rapidului: "Ieşim din insolvenţă pînă în vară!"

Articol de George Chiriac  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După ce Pustai a semnat oficial contractul şi va conduce echipa pînă la finalul sezonului, cei din Grant au încă un motiv de bucurie.

Semnele privind ieşirea din insolvenţă sînt bune, iar potrivit oficialilor, situaţia clubului ar putea reveni la normal într-un timp record.

"Este adevărat, avem în plan să scoatem clubul din insolvenţă la finalul sezonului. Însă noi ne dorim ca acest lucru să se înfăptuiască mult mai devreme. În fiecare zi purtăm negocieri cu diverşi creditori pentru stingerea datoriilor şi putem afirma că am făcut paşi importanţi în acest sens. Rapid este pe drumul cel bun, vom readuce această echipă acolo unde îi este locul, în prim-planul fotbalului românesc", a declarat Valerii Moraru pentru Fanatik.

Rapid se află în prezent pe ultimul loc în Liga 1, iar în lot mai are doar 8 jucători, după ce majoritatea şi-au reziliat contractele. Din actuala echipă mai fac parte doar Bornescu, Drăghia, N. Vasile, Martin, Pancu, Al. Dan, Kikas şi Rui Miguel.

A plecat şi Coman
Alexandru Coman, 23 de ani, şi-a reziliat contractul cu echipa din Giuleşti. "Dacă mi s-a propus rezilierea am înţeles că nu mai era nevoie de mine. Odată şi odată tot trebuia să vină momentul acesta. În viitor mi-aş dori să revin la Rapid. Am oferte de la 3 cluburi din Liga 1 şi aştept un răspuns şi de «afară»", a declarat mijlocaşul.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.