Liga 1

EXCLUSIV Ioan Horoba pus la zid de agentul lui Paul Pîrvulescu: "I-a ţinut geanta lui Pădureanu toată viaţa! Acum e prea mic, nu-l zăresc"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 11 January 2015

Scandalul dintre Ioan Horoba, preşedintele celor de la Gaz Metan Mediaş şi agentul fundaşului Paul Pîvulescu, Anamaria Prodan continuă. După ce jucătorul de 26 de ani n-a mai ajuns la Mediaş, Horoba l-a acuzat că a cerut mai mulţi bani pentru a reveni la echipa de la care a ajuns în Ghencea.

În cadrul unei emisiunii la DigiSport, Horoba a declarat că a avut acceptul patronului Stelei, aflat în puşcărie să negocieze regimentarea lui Pîrvulescu: "Eu am avut acordul celor de la Steaua pentru a negocia cu Pîrvulescu. Nu vreau să mai am legături cu această persoană, care-l reprezintă. Cînd Pîrvulescu a plecat la Steaua, eu am negociat direct cu Gigi Becali, doar noi doi".

În exclusivitate pentru GSP.RO, Anamaria Prodan a lansat un atac extrem de dur împotriva oficialului medişean: "Jucătorii pe care îi am sub contract nu pot juca la Gaz Metan în condiţiile în care un bătrîn uitat de ani de zile a început să vorbească din nou pe la televizor, despre negocieri şi bani. Vorbeşte mai ales de jucători aflaţi sub contract cu alte echipe, în cazul de faţă Steaua Bucureşti. Patronul Stelei o să zîmbească la auzul prostiilor debitate de Horoba. Vremea lui Horoba a trecut! A fost umbra domnului Pădureanu toată viaţa şi probabil a adunat frustrări.

Sînt oameni născuţi să fie lideri şi oameni care s-au născut să care geanta liderilor. Horoba se înscrie în a doua categorie! Este dureros, dar adevărat. Sub comanda «marelui preşedinte Horoba», Gaz Metan se zbate an de an să scape de retrogradare. Deci nu-mi aduce nici un avantaj ca jucătorii pe care-i reprezint să joace acolo! Pîrvulescu n-a cerut nimic în plus faţă de ce se stabilise iniţial. Nu vreau să-mi mai pierd timpul şi să-mi consum energia cu astfel de persoane. Nu vreau să-l fac vedetă pe Horoba, dar mă distrează că nu mai auzisem nimic de el de ceva vreme. Dacă stau să mă uit la el mă ia ameţeala. Acum e prea mic, nu-l zăresc!".

CITEŞTE ŞI » Cum a ajuns Pîrvulescu de la Steaua la Viitorul. Culisele scandalului de la Mediaş, reacţii şi dezvăluiri în premieră, toate pentru GSP.RO

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.