Liga 1

Steaua se apără după ce a pierdut emblema: "Nu avem nici o vină! Cei din MApN nu vorbesc cu noi! Fanii nu ne susţin pentru emblemă sau culori"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 12 January 2015

După ce ÎCCJ a decis că Gigi Becali a pierdut emblema, numele şi culorile Stelei, oficialii clubului au înregistrat mai multe sigle, iar Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine, a vorbit despre această problemă.

"Steaua, clubul condus în ultimii 10 ani de Gigi Becali, nu are nici o vină. Noi trebuie să respectăm decizia ÎCCJ şi legea. Nu avem ce să facem. Nu putem negocia cu Armata, pentru că nu avem cu cine să vorbim. Ne-au spus să punem în aplicarea decizia judecătoarescă. Eu aştept să văd ce spune şi ministrul Apărării, pentru că nu avem nici o poziţie oficială. Momentan aşteptăm motivarea ÎCCJ ca să ştim exact ce nu avem voie să folosim. Noi ne conformăm deciziei primite.

Cred că fanii ar trebui să fie obişnuiţi. În ultimii ani am folosit FCSB pe toate materialele promoţionale. Suporterii trebuie să vină la stadion şi să fie alături de echipă. Nu cred că ne susţin pentru culori sau pentru emblemă. Noi sîntem aproape de al treilea titlu consecutiv, avem cei mai buni jucători din România şi nu avem probleme financiare, iar suporterii trebuie să fie fericiţi.

Pînă la urmă, tot Steaua se va numi. Fanii aşa vor şti această echipă. Nu trebuie să se facă un aşa mare caz din cauză emblemei ", a spus Helmuth Duckadam la televiziunea sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.