Liga 1

Situaţie incredibilă între Steaua şi MApN! Valeriu Argăseală dă ultimele detalii: "Ce să fac, să mă duc să fac planton?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 12 ianuarie 2015

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, spune că a încercat să discute cu reprezentanţii MApN despre problema siglei, dar susţine că aceştia nu au avut nici o intenţie în acest sens, ignorînd-o pe Steaua de fiecare dată. 

"Văd că este o modă acum să conteste lumea. Inclusiv cei de la Venus. Ce să facem? OSIM-ul îşi va spune cuvîntul şi apoi vom vedea cine va avea dreptate. E adevărat că acea stemă cu FCSB în punctele cardinale este una dintre embleme. (n.r emblema prezentată în ediţia tipărită a Gazetei).

Mă aştept să mai apară şi alţi contestatari, dar eu nu cred că va nici un fel de problemă. Sigla noastră nu are nicio legătură cu a celor de la Venus. Într-o săptămînă cei de la OSIM ne vor da un răspuns.

Cum să iau legătura cu MApN? Eu am vrut să discut. Pe noi, cei de la CSA ne-au anunţat că au sigla. Din decembrie tot îi caut şi ei îmi spun că n-au nici o noutate, că n-au ce să-mi spună. Şi atunci ce să fac?

Am făcut demersurile la CSA, un apel, dar n-am primit nici un fel de răspuns. Nu veniţi că n-avem nici o noutate, mi-au spus. Ce să fac, să mă duc să fac planton?", a spus Valeriu Argăseală la DigiSport. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.