Liga 1

Dezamăgire la Rapid » N-au jucători nici de o echipă!

Articol de Victor Vrînceanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Giuleştenii s-au reunit ieri la ProRapid. Au fost prezenţi doar nouă jucători, dintre care doi portari

Vremurile gri continuă la Rapid. Alb-vişiniii s-au întors din vacantă, însă într-o formulă restrînsă. Primul care şi-a făcut apariţia, în jurul orei 14:00, a fost căpitanul Daniel Pancu. După el au urmat numai 8 jucători, dar şi fostul stelist Sorin Paraschiv, în calitate de impresar. Paraschiv a fost însoţit de doi fotbalişti pe care îi reprezintă, unul dintre ei fiind mijlocaşul Andrei Cerlincă, ultima dată la Rapid CFR Suceava. În afară de aceştia, la ProRapid a fost prezent şi fundaşul Alexandru Iacob, pentru a continua negocierile de reziliere a contractului său.

Primul antrenament oficial din 2015 s-a ţinut la Buftea, terenurile de la ProRapid fiind impracticabile. Din cauza numărului redus de jucători, Cristi Pustai nu s-a implicat în şedinţa de pregătire, fotbaliştii fiind coordonaţi de preparatorul fizic. Antrenamentul a constat din reprize de stretching şi alergări uşoare.


Jucătorii prezenţi la reunire
Portari: Drăghia, Bornescu
Fundaşi: N. Vasile, Al. Iacob, Grecu
Mijlocaşi: Boukaka, Kikas, Al. Dan, M. Martin
Atacanţi: Pancu
* Grecu încă nu a semnat contractul cu Rapid, înţelegerea fiind momentan doar la nivel verbal.
** Mijlocaşul Rui Miguel a aterizat la Bucureşti ieri, la ora 16:00, şi urmează să se pună de azi la comanda lui Pustai.


Pustai prezentat joi
Surse autorizate susţin că antrenorul principal Cristi Pustai trebuia prezentat oficial ieri în cadrul unei conferinţe de presă. Totuşi, preşedintele Dinu Gheorghe a amînat evenimentul pentru joi, în speranţa că prezentarea va fi una comună cu alte cîteva achiziţii în materie de jucători.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.