Liga 1

EXCLUSIV Ganea dezvăluie un episod emoţionant: "Gigi Becali m-a sunat într-o seară!" » Explică momentul controversat cu Mudura!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 13 ianuarie 2015

În ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor a apărut partea a doua a interviului-eveniment cu Ionel Ganea, iar fostul internaţional a comentat cele mai controversate episoade din perioada de jucător. Interviul poate fi găsit şi pe platforma Gazeta Digitală.

Ganea a vorbit după mult timp despre episodul şocant cu asistentul Dorin Mudura şi a explicat ceea ce s-a întîmplat: "Cînd am ajuns pe partea lui, m-a ameninţat că mă dă afară. M-am uitat, aşa, lung la el, am crezut că glumeşte. Pe un atac al Timişoarei, am avut un clinci cu Săpunaru, care a căzut. Mudura a semnalizat oprirea jocului, a văzut el că am lovit, nu l-a remarcat şi pe Săpunaru.

Am fost vînat atunci, ăsta-i adevărul! A vrut Mircea Sandu să dea atunci un exemplu cu mine! După cum era regulamentul, la bruscarea arbitrului luai 9 etape. Pe mine m-au băgat la lovire. În fine, am luat toată vina asupra mea, s-a terminat!"

Fostul mare internaţional a dezvăluit şi un episod emoţionant în care a făcut o donaţie importantă: "Ca om, cred că n-am trecut degeaba prin viaţă. Din puţinul meu am dat ajutoare pentru copiii străzii. Iar cînd Gigi Becali a făcut casele alea pentru sinistraţi, după inundaţii, m-a sunat şi pe mine într-o seară ca să mă întrebe dacă vreau să contribui cu ceva. Şi i-am dat 8.000 de euro cash, aşa că una dintre locuinţele de acolo putea să poarte numele meu!"

Ionel Ganea povesteşte în interviul de astăzi şi cum a ajuns să evolueze ca atacant, dar a vorbit şi despre momente mai puţin plăcute, accidentarea lui Kennedy şi "răzbunarea" lui Glenn Hoddle. Interviul complet poate fi găsit pe platforma Gazeta Digitală.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.