Box

Mihai Leu a învins cancerul! » Fostul campion mondial a fost operat la Spitalul Fundeni

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostului campion mondial de box i-a fost depistată o tumoare la rect şi a suferit o intervenţie chirurgicală la Spitalul Fundeni.

Fostul campion mondial de box în versiunea WBO, Mihai Leu (46 de ani), a cîştigat lupta cu cancerul. "Nu îmi place să vorbesc despre lucrurile acestea, dar îi asigur pe cei care mă iubesc că nu mai am nici o problemă. Am învins cancerul şi acum sînt bine", a declarat Leu pentru WOWbiz.ro.

"Doctorul Irinel Popescu m-a operat luna trecută, iar apoi mi-am refăcut analizele. Cu ele am plecat la Viena, la o clinică de specialitate, şi medicii de acolo mi-au spus că nu mai prezint semnele bolii", a adăugat Leu.

Ca să demonstreze că se simte bine, Mihai Leu a mărturisit că a început să pregătească etapa de raliu de la Arad. "Am început să pregătesc Raliul de la Arad, care se va disputa între 8 şi 10 mai, competiţie automobilistică pe care o organizez de ani buni, iar spre marea mea satisfacţie cursa a intrat şi în calendarul internaţional".

Mihai Leu are însă un mare regret. În această lună, Fritz Sdunek, fostul său antrenor din Germania, cu care a cîştigat titlul mondial, a decedat. Nu a putut merge la înmormîntare din cauza problemelor de sănătate.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.