Stranieri

VIDEO În sfîrşit victorie! Naţionala pregătită de Cosmin Olăroiu a marcat goluri de cascadorii rîsului în meciul împotriva Coreei de Nord

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 14 ianuarie 2015

Naţionala Arabiei Saudite a învins astăzi la Cupa Asiei reprezentativa similară a Coreei de Nord, scor 4-1, aceasta fiind prima victorie a lui Cosmin Olăroiu la cîrma reprezentativei arabe.

Deşi a fost condusă din minutul 1, selecţionata Arabiei Saudite a revenit, iar în minutul 37 a restabilit egalitatea prin golul Hazazi. Repriza secundă a debutat cu două goluri rapide ale lui Al Sahlawi, ultimul gol fiind înscris după o eroare imensă în apărarea nord coreenilor.

Cu 13 minute înainte de final, Al Abed a stabilit scorul final. Fotbalistul a fost ales să execute o lovitură de pedeapsă, însă mingea trimisă de acesta a lovit bara din dreapta porţii Ri, după care s-a dus şi în butul din stînga. În acest timp, Al Abed a crezu că a marcat şi în timp ce îşi celebra reuşita a avut reacţie şi a văzut că mingea n-a intrat în poartă, iar printr-o alunecare a introdus-o în aţe.

Arabia Saudită ocupă locul 2 în Grupa B de la Cupa Asiei, cu 3 puncte, lider fiind China, la 3 lungimi peste arabi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.