Campionate

Dezvăluiri din vestiarul Barcelonei: "Luis Enrique are probleme de comunicare, iar Lionel Messi vrea să se simtă important"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 15 ianuarie 2015

În vestiarul Barcelonei sînt tensiuni mari după ruptura dintre tehnicianul Luis Enrique şi Lionel Messi. Bojan Krkici, fostul atacant al catalanilor, a explicat de ce nu există armonie între cei doi, lucrînd şi cu Luis Enrique în sezonul 2011-2012 la AS Roma.

”Luis Enrique are probleme de comunicare cu jucătorii. El a fost jucător şi ştie ce impact are această atitudine în vestiar. La finalul sezonului vom vedea dacă această metodă a fost eficientă sau nu. Lucreaza separat cu staff-ul său, în afara lotului de jucători, există un dialog minim între el şi fotbalişti”, a spus Bojan Krkici în L'Equipe.

Atacantul lui Stoke a vorbit şi despre Lionel Messi: ”Atunci cînd eram colegi lucrurile mergeau bine, nu existau conflicte sau probleme. Nu ştiu dacă asta s-a schimbat între timp. Jucătorii au nevoie de anumiţi stimuli pentru a fi performanţi, iar Messi vrea să se simtă important, vrea să arate că este cel mai bun. Aşa a fost dintotdeauna şi şi-a cîştigat meritul de a alege cînd joacă şi cînd nu. El este liderul în club!”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.