Liga 1

Primul operat care şi-a revenit » Alex Chipciu s-a întors la antrenamente

Articol de Cătălin Popescu, Cristi Preda (foto)  —  Monday 30th of November -0001 12:00

La o lună de zile după intervenţia chirurgicală, Chipciu a lovit din nou mingea

Constantin Gâlcă se va putea baza pe Alex Chipciu la startul returului. Mijlocaşul de 25 de ani s-a antrenat ieri pe gazon, chiar şi cu mingea, după ce în primele zile ale cantonamentului s-a pregătit separat de lot, alături de Gabi Iancu şi Lucian Filip, şi ei operaţi recent.

Ieri dimineaţă, Chipciu a venit la terenul de antrenament alături de colegii săi, dar a lucrat separat, sub îndrumarea preparatorului fizic Ciprian Prună. Mijlocaşul ofensiv s-a antrenat destul de intens, efectuînd chiar şi cîteva exerciţii cu mingea. Astfel, sînt şanse mare ca Alex să fie apt de joc încă de la primul meci oficial din 2015, programat pe 21 februarie, cu Rapid.

Chipciu s-a operat la jumătatea lunii decembrie pentru a-şi înlătura cele 6 şuruburi din picior, montate în vara lui 2013, după ce şi-a fracturat tibia în mai 2013! El a refuzat intervenţia chirurgicală în vara trecută, pentru a fi sigur că nu ratează partidele din tururile preliminare ale Ligii Campionilor.

Prepeliţă, menajat
Alt fotbalist care ieri dimineaţă a lucrat separat este Andrei Prepeliţă. Mijlocaşul a acuzat probleme musculare la şedinţa de pregătire de joi dimineaţă, iar Gâlcă a decis să nu-l forţeze. Astfel, ieri, el nu s-a antrenat cu colegii săi, efectuînd doar exerciţii fără o intensitate ridicată.





Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.