Liga 1

Fostele glorii nu cred în proiectul lui Dinamo: "A adus trei jucători de 105 ani în total! E o echipă de old-boys"

FOTO:facebook.com/FCDinamoOfficial, Octavian Cocolos

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 16 January 2015

Mihai Teja a fost numit antrenor la Dinamo în această iarnă, iar Daniel Stanciu manager, dar Dănuţ Lupu şi Giani Kiriţă nu cred în revenirea echipei.

"Nu contează foarte mult că Dinamo a pierdut amicalul cu Bursaspor (n.r. 1-3, detalii AICI). E un meci de verificare în care antrenorul încearcă să găsească o echipă. Sper ca Dinamo să-şi revină, să iasă din insolvenţă şi să cîştige trofee. Dar nu cred că se va întîmpla acum, pentru că au nevoie de jucători de valoare. Marius Niculae va ajuta Dinamo, pentru că are experienţă, dar nu e suficient", a spus Giani Kiriţă la DigiSport.

Şi Dănuţ Lupu a vorbit despre situaţia lui Dinamo şi despre transferul lui Gabi Tamaş la Steaua.

"Mi se pare normal că Tamaş a ales Steaua. Dinamo nu îi poate da un salariu aşa cum vrea. Nu poţi să semnezi acum cu Dinamo, din cauza situaţiei financiare, a jocului şi a locului în clasament. Nu cred că Tamaş va avea probleme la Steaua pentru că acum nu mai este o rivalitate între cele două echipe. Nu poate fi rivalitate între locul 1 şi locul 8.

Nu ştiu ce performanţă se poate face la Dinamo. Ei au transferat trei jucători care au 105 ani în total. Sînt o echipă de old-boys, nu "New Dinamo". Nu ştiu cît poate ajuta Marius Nicuale Dinamo, pentru că echipa se formează de obicei în jurul unui fundaş sau al unui mijlocaş", a spus Lupu la aceeaşi televiziune.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.