Stranieri

”Omul-ghiulea” » Florin Andone continuă să uimească în Spania!

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Comparat cu un cascador de Marca, atacantul român a ajuns la 3 goluri în ultima lună în Primera şi Cupa Regelui. ”Efectul Florin a anulat reuşita lui Arruabarena”, a remarcat AS

Florin Andone confirmă de la meci la meci statutul de revelaţie a începutului de an în Primera. Nu are decît 253 de minute în acest campionat la Cordoba, dar atacantul de 21 de ani a ajuns la două goluri. De fapt, două şi jumătate, pentru că a contribuit la un autogol în victoria (1-0) cu Rayo, la care trebuie adăugată şi reuşita din Cupa Regelui. Iar toate au venit pe teren propriu!

"Florin s-a transformat în omul-ghiulea", şi-a intitulat Marca ieri cronica remizei cu Eibar (1-1). De unde comparaţia cu un cascador? Andone a lovit, ca de obicei în prima repriză, dar vineri i-au trebuit doar 9,8 secunde să deschidă scorul. Cel mai rapid gol al stagiunii şi al patrulea în topul all-time al Primerei! "Românul era promisiune la echipa a doua. Dar antrenorul Djukici, în disperare de cauză, a apelat la el. «Efectul Florin» a anulat reuşita lui Arruabarena", scrie AS. Care l-a ales "El Dandy" şi i-a dat 2 aşi, în timp ce Marca l-a notat cu 6,5, a doua de la gazde.


CELE MAI RAPIDE GOLURI ÎN PRIMERA
Jucătorul Sezonul Meciul Secunda
1. J. Llorente 2007-'08 Valladolid-Espanyol 7,3
2. Keita 2013-'14 Almeria-Valencia 7,6
3. Dario Silva 2000-'01 Malaga-Valladolid 8,2
4. Fl. Andone 2014-'15 Cordoba-Eibar 9,8
5. Diarte 1977-'78 Valencia-Elche 10
Armenterano 2011-'12 Rayo-Osasuna 10


"Nu vreau cetăţenia spaniolă, nu mă interesează. Sînt român şi visez să joc la «naţionala» ţării mele. Oricum, sînt recunoscător Spaniei, aici am devenit o persoană mai bună"
Florin Andone, atacant Cordoba

"Bună demarcarea sa la golul reuşit de Cordoba. Apoi a lăsat mai multe amprente de clasă în teren"
AS, cotidian spaniol


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.