Liga 1

"Principalul" lui Atletico Madrid B îi dă un sfat "Regelui": "Ar fi mai bine pentru Ianis să crească departe de Gică!"

+1 Foto
Foto: Mediafax

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 18 ianuarie 2015

Carlos Sanchez Aguiar, antrenorul echipei secunde a campioanei Spaniei, Atletico Madrid, a acordat un interviu Gazetei Sporturilor, care poate fi citit în ediţia tipărită de azi şi în platforma digitală.

Iată cele mai interesante replici ale acestuia din dialogul publicat azi în GSP:

"Mi-a atras atenţia unul dintre jucătorii Stelei, Sînmărtean. Din păcate, are o vîrstă deja... Este genul de fotbalist care ar fi făcut faţă în prima ligă spaniolă fără probleme. Poate nu la Real Madrid, Barcelona sau Atletico Madrid, însă la restul formaţiilor ar fi avut loc în primul «11»"

"Probabil că Ianis Hagi are un antrenor bun în tatăl său, deşi eu consider că ar fi mai bine ca taţii să se îndepărteze de copiii lor şi să îi lase să se descurce singuri. Puştii se pot maturiza mai repede departe de influenţa părinţilor"

"Sînt vreo 2-3 jucători români care ne-au atras atenţia, dar aş prefera să nu dau nume ca să nu se supere ceilalţi. Raoul Baicu, de exemplu, e un băiat cu mult potenţial, care iese în evidenţă prin calităţile fizice pe care le-a dobîndit prematur. Momentan este la nivelul în care asimilează multe lucruri"

Interviul integral poate fi citit în ediţia tipărită şi în platforma digitală!





Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.