Stranieri

Gardoş îi sfătuieşte pe stelişti: "Dacă vor în Champions League trebuie să facă transferuri" » Ce spune despre aducerea lui Tamaş

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 18 January 2015

Florin Gardoş a fost titular în meciul Newcastle - Southampton, 1-2, şi a greşit la golul marcat de adversari, dar spune că nu a fost certat de antrenor.

"La faza golului a fost o neînţelegere între mine şi portar, o lipsă de comunicare. Portarul nu a strigat că iese şi totul s-a întîmplat  foarte repede, dar este bine că am cîştigat. Sîntem pe un loc bun în Premier League. Nimeni nu se aştepta să fim pe locul trei, mai ales că au plecat mulţi jucători.

Eu am o relaţie foarte bună cu Ronald Koeman şi cu ceilalţi jucători. La început, cînd încă nu jucam şi nu eram pregătit 100%, am avut o discuţie cu cineva din conducere. Mi-a spus că nu vor să mă forţeze şi să am răbdare", a spus Gardoş la DolceSport.

Fostul fundaş al Stelei a vorbit şi despre transferul lui Gabi Tamaş şi despre posibila plecare a lui Claudiu Keşeru din Ghencea.

"Tamaş e un jucător foarte bun. Eu îl ştiu de la echipa naţională şi cred că este un transfer foarte bun.  Nu va avea probleme de acomodare cu vestiarul, pentru că este un băiat extraordinar. Este de văzut cum va fi primit de suporteri.

Keşeru va fi o pierdere dacă va pleca. E un jucător de valoare şi Steaua are nevoie de el.

Steaua trebuie să mai facă transferuri dacă vrea să joace în Champions League, trebuie să se întărească. Cu Szukala, Sînmărtean şi Keşeru a ratat calificarea în Ligă şi primăvara europeană. În Liga 1 nu va avea probleme şi va cîştiga campionatul", a mai adăugat Florin Gardoş.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.