Liga 1

Dinamo a fost la un pas să dea un tun pe piaţa transferurilor: "Îl luam în copropietate cu Juventus"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 18 ianuarie 2015

Dinamo are mare nevoie de încă un portar, iar Daniel Stanciu a recunoscut că pe lista sa s-a aflat şi Laurenţiu Brănescu, portarul lui Juventus. De asemenea, acesta recunoaşte că Elinton Andrade a fost propus de Peterson Pecanha în "Ştefan cel Mare".

”Am vrut să-l aducem pe Brănescu, dar în coproprietate cu Juventus, altfel nu aveam nici o şansă.

Sigur, la o revînzare cota de procente era mi mare în favoarea lor, dar nu am dorit să luăm un portar tînăr pe care să-l ţinem şase luni şi apoi el să se întoarcă la Juve sau să plece în altă parte.

Am vrut să semnăm cu el pe o perioadă mai lungă, dar nu au vrut italienii. Aşa a ajuns să semneze cu o echipă din Ungaria.

Nu este nici un secret, vă pot spune acum, Andrade mi-a fost propus la Dinamo de către Pecanha, care este un băiat extrairdinar. Ei sînt foarte buni prieteni, au făcut vacanţa împreună în Brazilia.

Portarul de la Petrolul m-a rugat să-l ajut pe Andrade, dar nu se pune problema, nu intra în vederile noastre, chiar dacă avea paşaport comunitar, chiar dacă era un portar experimentat, care a jucat şi la Olympique Marseille, dar avem alte ţinte", a spus Stanciu la DigiSport.

Una dintre variantele din Ungaria pentru Brănescu ar fi Honved, club aflat în relaţii apropiate cu Juve.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.