Liga 1

El e "cîinele" care nu-şi trădează haita » Un fost antrenor dinamovist a vorbit despre cazul Tamaş şi anunţă: "Nu aş antrena Steaua"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 19 January 2015

Steaua a reuşit în această iarnă să-l transfere pe fostul jucător dinamovist Gabriel Tamaş şi este foarte aproape să mai pună mîna şi pe George Ţucudean, un alt fotbalist care a jucat în "Ştefan Cel Mare".

Dacă fundaşul a uitat de trecutul său dinamovist şi a luat decizia de a juca în Ghencea, nu acelaşi lucru s-ar întîmpla în cazul lui Ioan Andone, care a declarat că nu s-ar vedea vreodată antrenînd Steaua.

"La mine, ca antrenor, e mai greu să mă duc la Steaua. Ca jucător poţi să te duci, dar ca antrenor trebuie sa te gîndeşti, pentru că orice rezultat negativ e din vina antrenorului. Nu m-aş vedea antrenînd Steaua", a spus Andone la Dolcesport.

"Fălcosul" a vorbit şi despre situaţia în care este acum Gabriel Tamaş şi este de părere că va fi cel mai bun fotbalist al lui Costel Gâlcă.

"Eu nu îl vedeam pe Tamaş în postura asta, dar cred că ştie el mai bine ce trebuie să facă. O să fie cel mai bun jucător de la Steaua, o să vedeţi. Păcat că nu a ajuns la echipe mult mai mari din Anglia, pentru că a avut oferte destule din Anglia, păcat şi de accidentarea pe care a avut-o, dar eu am încredere că va fi unul din jucătorii de bază ai Stelei şi sigur Steaua îi va ajuta", a mai spus Andone.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.